Aydın Süper Amatör Lig’in ilk haftasında İncirliova Belediyespor kendi sahasında rakibi Çine Madranspor’u ağırlayacak. Sezona galibiyet ve 3 puanla başlamayı amaçlayan laleler maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele verecek olan İncirliova Belediyespor pazar günü Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda Çine Madranspor’u ağırlayacak. İncirliova Belediyespor yönetimi Saat 14.00’da başlayacak olan maça tüm taraftarları davet etti. İncirliova Belediyespor Antrenörü Ali Hakan Mert,
“Yüzümüzün akıyla çıkarak maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Eksiğimiz yok iyi bir sezon hazırlık dönemi geçirdik. Bunu lige yansımasını bekliyorum. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Takım olarak moraller yerinde ve maça hazırız” dedi.