Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Özkan’ın organları 2 hastaya umut oldu

Osmaniye‘nin Düziçi ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından tedaviye alındığı hastanede beyin

Osmaniye‘nin Düziçi ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından tedaviye alındığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Özkan Keleş’in (19) organları, 2 hastaya umut oldu.

Özkan’ın organları 2 hastaya umut oldu

Düziçi ilçesinde 5 Temmuz’da meydana gelen trafik kazasında yaralanan Özkan Keleş, Osmaniye Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı. Özkan Keleş’in, 9 Temmuz’da beyin ölümü gerçekleşti.

Aile çocuklarının organlarının başka hastalara umut olması için bağışlama kararı aldı. Bunun üzerine Osmaniye Devlet Hastanesi Doku ve Organ Nakil Koordinatörlüğü, Sağlık Bakanlığı Organ ve Doku Koordinasyon Merkezi ile iletişime geçti.

Bakanlık tarafından görevlendirilen organ nakli cerrahi ekibi hastaneye gelerek operasyonla Keleş’in organlarını aldı.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights