Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Faiz indiriminde devamlılık bekliyoruz

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın açıkladığı 300 baz puanlık faiz indirimi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın açıkladığı 300 baz puanlık faiz indirimi kararına Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü’den destek geldi. Başkan Künkcü, faizlerin yüzde 43 seviyesine çekilmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Künkcü: Söke’ye sosyete pazarı kurdurmayız

Başkan Künkcü yaptığı açıklamada, yüksek faiz oranlarının esnaf ve sanatkârların krediye erişimini zorlaştırdığını belirterek, “Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı, finansmana erişimde yaşanan sıkıntıların hafiflemesine katkı sunacaktır. Özellikle küçük esnafımız için bu karar hem işlerini sürdürebilmeleri hem de yeni yatırımlara adım atmaları açısından umut verici bir gelişmedir.

Ekonomik dengelerin yeniden sağlanması adına atılan bu adımın, enflasyonla mücadeleyle eş güdümlü olarak devam etmesini temenni ediyoruz. Bu süreçte başta esnafımız olmak üzere tüm üretici kesimin desteklenmesini önemsiyoruz. Faiz indiriminde devamlılık bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Alınan kararın piyasaları canlandırmasını ve istikrar ortamını güçlendirmesini beklediklerini belirten Künkcü, esnaf camiası adına Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights