Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya: Hizmeti durdurmak Aydın’a ihanettir

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, aralarında İncirliovaEfeler ikinci etap yol projesinin de bulunduğu ve toplam maliyeti 1,5 milyar lirayı bulan hizmet ve yatırımların CHP’li meclis üyeleri tarafından engellenmeye çalışıldığını belirterek sert tepki gösterdi.

Kaya Hizmeti durdurmak Aydın’a ihanettir
Kaya Hizmeti durdurmak Aydın’a ihanettir

Meclis toplantısının ardından yapılan Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde, söz konusu yatırımların hayata geçirilebilmesi için İller Bankası’ndan kredi kullanılmasına yönelik tekliflere CHP’li komisyon üyelerinin erteleme ve ret oyu verdiğini ifade eden Başkan Kaya, bu tutumun kabul edilemez olduğunu vurguladı.

“RET OYLARI KABUL EDİLEMEZ”

Aydın ve İncirliova halkının temel ihtiyaçlarına yönelik yatırımların, komisyonlardaki çoğunluk gücü kullanılarak engellenmeye çalışıldığını söyleyen Kaya, “Vatandaşlarımızın yol, ulaşım ve sağlık gibi en temel hizmetlerine yönelik projelerin önünün kesilmesi asla kabul edilemez” dedi.

“YOL, SAĞLIK VE ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK”

Başkan Kaya, hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar sayesinde; Aydın Şehir Hastanesi ve Efeler ilçesine, başta İncirliova olmak üzere Söke ve Koçarlı’dan ulaşımı kolaylaştıracak alternatif yolun ikinci etap çalışmasının yapılacağını, Aydın’ın 17 ilçesinde diş hekimliği hizmeti sunulacağını,

Emekli, yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacağını belirtti.

“AYDIN VE İNCİRLİOVA’YA HAKSIZLIK YAPILIYOR”

CHP grubunun sergilediği tavrın Aydın ve İncirliova’ya büyük bir haksızlık olduğunu dile getiren Başkan Kaya, “Siyasetin asli görevi hizmet üretmektir. Hizmeti engellemeye yönelik bu anlayışı şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaya, her meclis toplantısında gerilim oluşturan ve hizmetleri sekteye uğratan bu yaklaşımın Aydın’ın geleceğine zarar verdiğini belirterek, “Tüm engellemelere rağmen Efeler Diyarı Aydın’ımız ve İncirliova’mız için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Reklamı Geç
Verified by MonsterInsights