İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine 5 Şubat’ta üyelerinin çoğunluğunun oylarını alarak seçilen Yasin Akdağ, seçim sürecinde verdiği sözlerden birini yerine getiriyor. Akdağ, “Esnaflarımıza verdiğimiz sözlerden biri olan çekici yakında hizmete giriyor” diyerek bayram öncesi müjde verdi.
İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Akdağ, yaklaşık 3 bine yakın üyesi olan odaya kazandırılacak çekici için gerekli tüm yazışmaların tamamlandığını belirtti. Akdağ, kısa süre içinde çekicinin tüm esnafın hizmetine sunulacağını duyurdu.
Seçim döneminde esnafa verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini ifade eden Akdağ, “Seçim döneminde üyelerimize yerine getireceğimiz 5 sözümüz vardı. Bunlardan birini hayata geçiriyoruz. Odaya çekici kazandıracağımızın sözünü esnaflarımıza vermiştik. En kısa sürede çekicimiz esnaflarımızın hizmetine sunulacaktır. Tüm esnaflarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.












