Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

5.1 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi

AFAD’ın verilerine göre Denizli’nin Buldan ilçesinde saat 09.21’de 5.1 büyüklüğünde

AFAD’ın verilerine göre Denizli’nin Buldan ilçesinde saat 09.21’de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde yaşanan sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Sarsıntının ardından tedbir amaçlı okul ve hastaneler tahliye edilmeye başlandı.

 

Denizli’nin Buldan ilçesinde saat 09.21’de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem İzmir, Aydın, Uşak ve Manisa gibi Ege Bölgesi’nin büyük bir bölümünde hissedildi.

Depreme dayanıksız raporu bulunan Denizli Devlet Hastanesi poliklinikleri boşaltıldı.

Denizli güne depremle uyandı. Kentin Buldan ilçesinde saat 09.21’de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Vatandaşlarda korku ve panik yaratan deprem yerin 7 kilometre altında yaşandı. Sarsıntı ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Korkutan sarsıntı İzmir, Aydın, Uşak ve Manisa gibi Ege Bölgesi’nin büyük bir bölümünde hissedildi.

OKUL VE HASTANELER BOŞALTILIYOR

Deprem nedeniyle haftanın ilk gün yoğunluğu yaşanan başta hastaneler ve okullar olmak üzere büyük korku ve panik yaşandı. Depreme dayanıksız raporu bulunan Denizli Devlet Hastanesi poliklinikleri, AFAD’dan gelen uyarılar doğrultusunda boşaltıldı. Okullardaki öğrenciler de kontrollü bir şekilde binalardan çıkartıldı. Şu ana kadar olumsuz herhangi bir durumun bildirilmediği öğrenilirken, ekiplerin saha taramalarına başladığı bildirildi.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights