Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

11 aylık Pera bebek maganda kurşununa kurban gitti: 2 gözaltı

Aydın‘ın Söke ilçesinde, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi,

Aydın‘ın Söke ilçesinde, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera bebeğin başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, dede Kerim Palabıyık’ın sosyal medyadan, “Ciğerim yanıyor” diye yaptığı paylaşım dikkat çekti.

11 aylık Pera bebek maganda kurşuna kurban gitti: 2 gözaltı

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi üzerinde meydana geldi. Evde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık’a, yoldan geçen bir düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Mermi, evlerinin tavanından sekerek Pera bebeği başından yaraladı. Kanlar içinde kalan bebek, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Pera bebek hayatını kaybetti. Bebeğin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Tek bebekleri olan Ahmet ve Buse Palabıyık ise Pera’nın ölümü ile büyük üzüntü yaşadı.

11 aylık Pera bebek maganda kurşuna kurban gitti: 2 gözaltı

2 GÖZALTI

Olaydan sonra Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatlerde geçen konvoyun tespiti ve sorumluların yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis ilk etapta 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

11 aylık Pera bebek maganda kurşuna kurban gitti: 2 gözaltı

“CİĞERİM YANIYOR”

Dede Kerim Palabıyık ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Ciğerim yanıyor. Bu olayı gören duyan yok mu. Canım torunumu hayattan koparan maganda hala ortalarda serbest geziyor. Allah rızası için ele ele destek verelim. Bir duyan gören varsa emniyete başvursun. Silah atanın mutluluğu benim evime ateş düşürdü. Annesinin babasının feryatları ciğerlerimizi yakıyor. Düğünlerde eğlencelerde neden silah atılır” ifadelerini kullandı.

Maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Pera bebeğin ise bugün İzmir Adli Tıptan alınarak toprağa verileceği bekleniyor.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights