Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

İncirliova’da kaybolan yaşlı kadını sadık dostu köpeği buldu

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 86

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 86 yaşındaki Hayriye Şen, 20 saat sonra evinden 50 metre ileride kullanılmayan bir evin bahçesinde bulundu.

İncirliova’da 86 yaşındaki kadın kayboldu

Saatler süren arama çalışmalarında bir köpeğin sürekli havlaması üzerine Şen’in bulunduğu bildirildi. Şen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, Şen’in başında bekleyen köpek sayesinde bulunduğunu belirten mahalle sakini Ferruz Sever, “Hayriye ablamız kayboldu. Köpeğimiz başında bekleyerek haber verdi. Çok mama verdiği için sahip çıktı” dedi.

Hayriye Şen’in başında bekleyen köpeğe sürekli mama verdiğini belirten Emir Çocuk, “Sürekli ekmek veriyordu nene ona, akşam- sabah mama veriyordu. Suyunu koyuyordu. Devamlı ilgileniyordu. Nasıl bulundu. Köpek başında bekliyormuş. Ararken öyle bulundu” diye konuştu.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights