Aydın’ın Kuyucak ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta, piyasaya sürülmek üzere taşındığı değerlendirilen 4,78 litre taklit/tağşiş zeytinyağı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan ihbar üzerine 17 Ağustos’ta Kuyucak gişelerinde bir aracı durdurdu.
Araçta yapılan aramada, halk sağlığını tehlikeye atabilecek şekilde piyasaya sürülmek üzere taşındığı değerlendirilen 4,78 litre taklit/tağşiş zeytinyağı bulundu.
Jandarma ekipleri tarafından ürünlere el konulurken, araç sürücüsü B.C.A. (26) ile araçta yolcu olarak bulunan C.O. (27) gözaltına alındı.
İki şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

