Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

AK Parti’ye katılan Çerçioğlu’na soğuk duş

CHP’den AK Parti’ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu

CHP’den AK Parti’ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapılan ilk anketten çarpıcı sonuçlar çıktı. Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçişini yanlış bulanların oranı yüzde 60,8 çıkarken, bu hamleyi doğru bulanların oranı ise yüzde 31,2 oldu.

Çerçioğlu Cumhurbaşkanımıza uzak bir başkan değildim

CHP’den istifa ederek Ak Parti‘ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu hamlesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

ÇERÇİOĞLU ANKETİNDE ÇARPICI SONUÇ

Muhalefetin büyük tepkisini çeken Çerçioğlu hakkında ilk anket sonucu da ortaya çıktı. AREA Araştırma’nın 22- 24 Ağustos 2025 tarihleri 26 ilde yaptığı ankette katılımcılara Çerçioğlu’nun CHP’den istifa edip Ak Parti‘ye katılmasını doğru bulup bulmadıkları sorusu yöneltildi.

DESTEK VERENLERİN ORANI YÜZDE 31,2

Ankete katılanların yüzde 60,8’i bu geçişi yanlış bulduklarını ifade ederken, Ak Parti‘ye katılmasını doğru bulduğunu belirtenlerin oranı ise yüzde 31,2 oldu. Nefes Gazetesi yazarı Aytunç Erkin’in paylaştığı anket sonuçlarında fikir belirtmeyenlerin oranı ise yüzde 8.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights