İncirliova Belediyespor’da 6 sezondan beri forma giyerek başarıda büyük payı bulunan Halil Aytekin, takımdan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bu sezon Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde (PGL) oynayacak olan İncirliova Belediyespor’da hüzünlü ayrılık yaşandı. İncirliova Belediyespor’da 2019’dan beri top koşturan ve takımın başarılarında da büyük pay sahibi olan Halil Aytekin, takımdan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Aytekin paylaşımında, “6 yıldır oynadığım İncirliova Belediyespor’dan karşılıklı olarak ayrılmış bulunmaktayım. 2019 da transferimi sağlayan Akın Kıvrak ve Aytekin Kaya başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu süre zarfı içerisinde Aydın bölgesinin önemli takımlarından gelen transfer teklifleriyle birlikte ilçemin ismini duyurmak ve formasını layıkıyla taşımaya çalıştım. Yeni sezonda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

