Bakan Soylu Aydınlılara müjde verdi

Bakan Soylu Aydınlılara müjde verdi

Son Güncelleme: Whatsapp

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile inşa edilen Adnan Menderes Demokrasi Müzesinin tamamlanmasına az bir zaman kaldığını açıkladı.

Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aydın’ın Koçarlı İlçesine bağlı Çakırbeyli Mahallesinde yapımına devam edilen Demokrasi Şehidi, eski Başbakanlardan Adnan Menderes’in hatıralarının yaşatılacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesine yer vererek Aydınlılara müjdeli haberi verdi.

Bakan Soylu, müzeyi anlatan bir de video paylaşırken, müzenin  ihtişamını ve son halini vatandaşların beğenisine sunarken, müzenin tamamlanmasına az bir zaman kaldığını ve çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Cumhurbaşkanımıza minnettarım. İşkencelerden yorulan Menderes’in, “Çine Çayı‘nın kenarında, söğütün altını özlüyorum.” dediği yere, “Adnan Menderes Müzesi’ni kuralım.” talimatının tamamlanmasına az kaldı. Çok heyecanlıyım. Tarih, düzeliyor.”

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.