Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Çerçioğlu, 4’üncü kez mazbatasını aldı

Pazar günü yapılan seçimlerde rakiplerini geride bırakarak Aydın Büyükşehir Belediye

Pazar günü yapılan seçimlerde rakiplerini geride bırakarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Özlem Çerçioğlu, Aydın Adliyesi’nde yapılan törende mazbatasını aldı.

Çerçioğlu, 4’üncü kez mazbatasını aldı

Aydın Adliyesi’nde yapılan mazbata törenine CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

1’i Aydın Belediye 3’ü ise Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 4’kez belediye başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu mazbata töreninde, “Bu şehrin kaybedeni yok kazanan Aydın’dır. Benle beraber 21 aday yarışta vardı. Karşımıza 20 aday çıktı. Çok demokratik bir yarış oldu. Tüm adayları bekliyorum onlarla beraber çalışmaya hazırız. Adın halkına bir kere daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights