Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı

Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı

Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı
Son Güncelleme: Whatsapp

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte ilk kez yaşadıkları safari ile gönüllerince eğlendi.

Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı
Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı

Didim ilçesinde gerçekleşen ve 2 gün süren etkinliğe 40 çocuk katılırken, otobüsler ile Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezinden alınan çocukları önce kalacakları otele yerleştirildiler daha sonra ise At safari, motosafari ve jeep safari yaparak eğlendiler. Ardından ise Dünyanın en büyük üçünçü tapınağı olan Didim Apollon Tapınağında kültür gezisi yaptılar. Tapınak gezisi öncesine Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer düzenlenen etkinliğe katkı sunan kuruluşlar ile işletme sahiplerine teşekkür plaketi verdi.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM KÜLTÜR ELÇİMİZ”

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, düzenledikleri etkinlik ile ilgili yaptığı açıklama da çocukların Aydın için birer kültür elçisi konumunda olduklarını, etkinliğin kültür değerlerinin tanıtımı için de farkındalık yaratacağını ifade ederek, “Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğümüze bağlı Çocuk evleri ve Koordinasyon merkezinde kalan çocuklarımızla sosyal projeler içinde yer alıyoruz.

Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı
Çocuklar Didim’de safari keyfi yaşadı

Yaz boyunca onları otellerimizde su parklarımızda ağırladık. Onların moral ve motivasyonları ve açıkçası eğitim performanslarını çok önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz ve evlatlarımız. Fırsat oldukça bu tip aksiyonlarla çocuklarımızı zinde tutmaya çalışıyoruz.

Çocuklarımızı hem otelde ağırladık. Hem de çeşitli turlar ve kültür turuna çıkaracağız. Çocuklarımız Aydın için birer kültür elçisi konumunda olacak. Kültür değerlerinin tanıtımı için de farkındalık yaratacak diye düşünüyoruz. Güzel bir etkinliğe imza attığımız için mutluyuz. 40 çocuğumuz burada ve sene boyunca 200’e yakın çocuğumuzu ağırladık. Koruma evlerinde çocuklarımızın tamamını sene içerisinde çeşitli etkinlikler ile ağırlayacağız” dedi.

“ÇOK MUTLUYUZ ÇOK EĞLENİYORUZ”

Etkinliğe katılan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar ise etkinlikte olmaktan çok mutlu olduklarını belirtirken, çok eğlendiklerini ve bu etkinliğin hiç bitmesini istemediklerini ifade ettiler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.