Cumhur İttifakı İncirliova İlçe teşkilatlarının Sulu Park’ta verdiği iftar yemeğinde 5 bin kişi bir araya geldi. Ramazan Ayı dolayısıyla anne babalar iftar açarken, çocuklar ise Hacivat ile Karagöz oyunu ile eğlenme imkanı buldu. Depremzede çocuklara moral için Beril bağlama çalarken, ilahi ve semazen ise büyük ilgi gördü.

Cumhur İttifakı İlçe Teşkilatları tarafından Sulu Park’ta organize edilen iftar yemeğine 5 bin kişi katıldı. İftara Kaymakam Canan Hançer Bozkurt, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Parti ve MHP Aydın Milletvekili Aday ve Aday Adaylarının yanı sıra vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Birlik beraberlik ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan-ı Şerif ayında ilçede vefat etmiş tüm vatandaşlar geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşların ruhuna kurulduğu ifade edildi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN BAĞLAMA ÇALDI
İftar ilahi ve semazen gösterisi ile başladı. Okunan dualarla açılan iftar yemeğinden sonra depremzede çocuklara moral için bağlama çalan Beril İrik ise adeta izleyenleri büyüledi. Yüzleri boyanan çocuklar ise sahneye çıkan Hacivat ile Karagöz’ü büyük heyecanla izledi.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ise kısa konuşma yaparak davetlilere hoş geldin diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
