Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dönerci bıçaklanarak öldürüldü

Konya’da bir alışveriş merkezinde dönercide çalışan Yakup Okutan (40) yemek servisi nedeniyle tartıştığı mesai arkadaşı Faik A.’nın (25) durumu anlattığı kardeşi İbrahim A. (20) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Konya’da bir alışveriş merkezinde dönercide çalışan Yakup Okutan (40) yemek

Konya’da bir alışveriş merkezinde dönercide çalışan Yakup Okutan (40) yemek servisi nedeniyle tartıştığı mesai arkadaşı Faik A.’nın (25) durumu anlattığı kardeşi İbrahim A. (20) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Donerci bicaklanarak olduruldu
Donerci bicaklanarak olduruldu

Olay, dün saat 14.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Yakup Okutan ile Faik A., birlikte çalıştıkları dönercide iddiaya göre yemek servisi nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrası işi bırakan Faik A., aynı kattaki başka bir restoranda çalışan kardeşi İbrahim A.’nın yanına gitti. Faik A., kardeşine durumu anlatıp, işten ayrıldığını söyledi. Bunun üzerine İbrahim A., Okutan’ın yanına gidip tepki gösterdi. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İbrahim A., bıçakla saldırıp Okutan’ı, karnından yaraladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Okutan, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. İbrahim A. ve ağabeyi Faik A. ise gözaltına alındı.

KURTARILAMADI

Hastanede tedavisi süren Yakup Okutan, bugün yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan 2 kardeş ise emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

2 KARDEŞ TUTUKLANDI

Konya’da bir alışveriş merkezinde dönercide çalışan Yakup Okutan’ı (40), bıçaklayarak öldüren İbrahim Akbıyık (20) ile olaya karışan aynı iş yerinde çalışan ağabeyi Faik Akbıyık (25), sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer yandan öldürülen Yakup Okutan’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ikindi vakti kılınan namaz sonrası Yazır Mezarlığı’nda defnedildi.

Reklamı Geç
Verified by MonsterInsights