Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Düğün salonunda duvarın altında kalan Deniz Efe öldü

İzmir‘in Torbalı ilçesinde düğün salonundaki düğünde dekor amaçlı kullanılan duvarın

İzmir‘in Torbalı ilçesinde düğün salonundaki düğünde dekor amaçlı kullanılan duvarın altında kalan Deniz Efe Çelebi (5) hayatını kaybetti, Eğmen Gürbüz (7) yaralandı. Olayın ardından işletme sahibi S.T. ile mesul müdürü D.S.Ş.’yi gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fevzi Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Düğün salonunda dekor amaçlı kullanılan duvar, düğün sırasında devrildi. Deniz Efe Çelebi ile Eğmen Gürbüz duvarın altında kaldı.

Çelebi hayatını kaybetti, yaralanan Gürbüz ise Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Deniz Efe Çelebi’nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bu sırada anne Emel ile baba Engin Çelebi, gözyaşlarına boğuldu.

‘BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM’

Engin Çelebi, “Çocukların önünde oynadığı dandik duvar, güya rüzgardan devrilmiş. Oğlum öldü, diğer çocuk yaralı. Onun durumu da kötü. Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.

Deniz Efe Çelebi’nin cenazesinin, Tire ilçesinde toprağa verileceği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, işletme sahibi S.T. ile mesul müdürü D.S.Ş.’yi gözaltına aldı.

 

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights