Eşinin erkek arkadaşını otomobille metrelerce sürüklemişti tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erdinç Aksoy, burada kendisini savunarak, “Şenol Yıldırım’ın, bir buçuk yıldır boşanma aşamasında olduğum D.A.’nın erkek arkadaşı olduğunu biliyordum. Olaydan 8 ay önce D.A.’nın çantasında ikisinin fotoğrafını gördüm. Olay günü Şenol Yıldırım’ı ilk kez canlı olarak karşılaştık. Şenol Yıldırım bana küfür etti. Daha sonra aracımın camından bana, ‘Seni bitireceğim’ diye seslendi.
Daha sonra sürücü tarafına yöneldi. Korkutmak amacıyla aracı ileriye hareket ettirdim, bu esnada yeşil ışık yandı. Aracı korkutmak maksadı ile biraz daha sürdükten sonra Şenol Yıldırım’ın yana düşeceğini düşünerek yola devam ettim. Kasten aracımı üzerine sürmüş ve yola devam etmiş değilim. Yıldırım, aracımın yanına geldiğinde elini beline attı. Silah ve bıçak çıkarabileceğini düşündüm. Korkutmak istedim” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.