Tamir etmeye çalıştığı TIR’ın tekeri ile duvar arasında kaldı
Olay, saat 16.30 sıralarında kırsal Esençay Mahallesi Yukarı Esençay mevkiinde meydana geldi. Konya‘dan Esençay mahallesine 42 P 6966 plakalı TIR’la saman getiren evli ve 2 çocuk babası Ali Kağnıcı samanları indirdikten sonra geri dönmek için hareketlendi. Bu sırada ön tekeri kilitlenen TIR arızalandı ve karayoluna dönemedi. Kağnıcı, TIR’ın tekerinde oluşan arızayı kendi imkânlarıyla yapmak için çalıştığı sırada TIR bir anda hareketlendi ve şoför ile birlikte 10 metre sürüklendi.
Duvara çarparak durabilen TIR’ın tekeri ile duvar arasında sıkışan Kağnıcı, ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı sıkıştığı yerden çıkararak ambulansla Nazili Devlet Hastanesine götürdü. Yaralı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.