Haberleraydın.com
Aydın'ın en özgün haber sitesi

Virüs 2 kardeşi hayattan kopardı

Virüs 2 kardeşi hayattan kopardı

Aydın’da koronavirüs testleri pozitif çıkmasının ardından hastanede tedavi altına alınan 2 kardeş 12 gün arayla hayatını kaybetti.

Aydın’ın Efeler İlçesine bağlı Kuyucular mahallesinde yaşayan 73 yaşındaki Cevdet ve 66 yaşındaki  Adnan Oğuz kardeşler rahatsızlanınca koronavirüs şüphesi ile Aydın Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan testlerin ardından her iki kardeşinde virüs testleri pozitif çıkınca hastanede tedavi altına alındılar.

12 GÜN ARAYLA VEFAT ETTİLER

Durumları ağırlaşan kardeşlerin tedavileri daha sonra yoğun bakım ünitesinde devam ederken 13 Aralıkta ağabey Cevdet Oğuz tedavilere cevap vermeyerek hayatını kaybetti. Cevdet Oğuz’un cenazesinin ardından 12 gün sonra kardeşi Adnan Oğuz’unda durumu kötüleşti ve bir süre sonra 25 Aralık’ta abisi gibi aynı kaderi paylaşan Adnan Oğuz’u da Koronavirüs hayattan kopardı. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Oğuz kardeşler, Kuyucular Mahalle mezarlığında virüs tedbirleri alınarak defnedildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM