Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Yakalanmamak için kadın kıyafetleri giydi

Konya‘da çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan Ö.S. (47), polis

Konya‘da çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan Ö.S. (47), polis ekiplerince saklandığı evde yakalandı. Ö.S.’nin yakalanmamak için kadın kıyafetleri giyip, sürekli adres değiştirdiği tespit edildi.

Yakalanmamak için kadın kıyafetleri giydi
Yakalanmamak için kadın kıyafetleri giydi

Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ‘Mühür bozma’, ‘Hakaret’, ‘Kadına yönelik şiddet’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanma’ suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Ö.S.’ye yönelik çalışma başlattı. Ö.S.’nin, eşi S.S.’ye uyguladığı şiddet nedeniyle daha önce 5 ayrı suçtan işlem gördüğünü ve hakkında 6 ay süreli elektronik kelepçe izleme kararı bulunduğunu belirledi.

Polis, Ö.S.’nin yakalanmamak için eşinin evine kadın kıyafetleri giyerek girdiğini ve buradaki güvenlik kamerasını sökerek kaçtığı tespit etti. Polisten kaçmak için sürekli adres değiştiren Ö.S., saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Ö.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights