Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) olağan genel kurulunda 89 oy alan Erman Çetin başkan seçildi. Veysel Karahan ise 53 oy alırken, 2 oyda geçersiz sayıldı.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nde olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Nevzat Biçer Konferans Salonu’nda yapılan genel kurula 166 üyenin 144’ü katılım sağladı. İki adaylı gidilen seçimlerde Veysel Karahan ve Erman Çetin başkanlık aday oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurulda, faaliyet raporunun okunmasının ardından divan kurulu belirlendi. Divan kurulu tarafından üyelere sunulan adayların yönetim listeleri oybirliği ile kabul edildi.
Seçim öncesi genel kurulda konuşan mevcut Başkan Ferdi Uzun, “Geçmiş başkanlarımızdan aldığımız bu bayrağı daha yukarıya çıkarma gayretinde olduk. İnanıyorum ki kim seçilirse seçilsin iki adayımızın da bundan sonra bu bayrağı daha da yukarıya götürecektir” diyerek desteklerinden dolayı tüm üyeler ile katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kapalı oylama usulü yapılan seçimde 2 geçersiz oy çıkarken, Veysel Karahan 53, Erman Çetin 89 oy aldı. Yapılan seçimlerin ardından Erman Çetin, AGC’nin yeni başkanı oldu.
Başkan seçilen Çetin’in yeni yönetim kurulu ise Hüseyin Işık, Ergün Korkmaz, Naci Eriş, İbrahim Kılınç, Ayşe Aktaş, Gezgin Değirmenci, Ayşe Yılmaz, Mustafa Çelik, Fatih Uludağ, İnan Gül’den oluştu.