Haberleraydın.com
Aydın'ın en özgün haber sitesi

Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi

Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi

ResimLink - Resim Yükle

Aydın Lisesi’nde 12 danışman öğretmenin 100 öğrenci ile birlikte hazırladığı Tubitak destekli 25 projesinin yer aldığı ‘Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergi Açılış’ okul bahçesinde yapıldı.

Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi
Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi

Aydın Lisesi’nde 12 danışman öğretmenin 100 öğrenci ile birlikte hazırladığı Tubitak destekli 25 projesinin yer aldığı ‘Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergi Açılış’ programı okul bahçesinde yapıldı. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Atay ile Erol Barut, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Programda proje hakkında konuşan Okul Müdürü Serkan Akyol, “İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen Aydın Lisesi’nin, düzenlemiş olduğu Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergi açılış töreninde buradayız. Bilgi çağına girdiğimiz bu günlerde, gelişen internet teknolojileriyle birlikte uzaktan eğitim ivme kazanmış ve teknoloji yardımıyla, zamandan ve mekandan bağımsız eğitim verebilme olanağına kavuşulmuştur.

Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi
Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi

Bu süreci 94 yıllık köklü geçmişi ile en iyi şekilde değerlendirmeyi başaran Aydın Lisesi, Tübitak 4006 proje çalışmaları yanında, Tübitak 4007, Akademisyenlerin derslere girmesi projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı çercevesinde “Yenilenebilir Tüketim” projesini yürütmekte olup, kariyer günleri kapsamında da tarihçi-yazar Hayati İnanç hocamızı öğrencilerle buluşturmanın mutluğunu yaşıyoruz.

Son olarak okulumuz e-Twinning Avrupa Kalite etiketini alarak ilimizin eğitim anlayışına lokomotiflik etmeye devam etmektedir.  Bu çalışmalarımızda bize büyük destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş’a teşekkür ederim” dedi.

Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi
Aydın Lisesi 25 projesini okul bahçesinde sergiledi

Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisinde fizik alanında 10, matematik alanında 5, biyoloji alanında 3, kimya ve tarih alanında 2, edebiyat, coğrafya ve görsel sanatlar alanlarında 1 proje olmak üzere toplam 25 proje, 100 öğrencinin ve 12 danışman öğretmenin nezaretinde sergilendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM