Aydın’ın Bozdoğan İlçesinde bir evden nakit para ve ziynet eşyası olmak üzere 6 milyon 350 bin TL’yi çalan şüpheli jandarmanın yaptığı çalışma sonucu saklandığı evinde paranın bir miktarı ile birlikte yakalandı.
Alamut Mahallesinde 15 Mart tarihinde F.D.’ye ait evden 156 bin euro, 100 bin TL değerinde altın ve 20 bin TL nakit para olmak üzere toplamda 6 milyon 350 bin TL kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. İhbar üzerine Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin H.S. olduğunu tespit etti.
Jandarma belirlenen eve sabah saatlerinde operasyon düzenledi. H.S.’nin saklandığı evde yapılan aramada çaldığı paranın bir miktarı olan 60 bin euro ile yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.