Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Bafa Gölü kenarında cansız bedeni bulundu

Aydın’ın Didim İlçesinde 14 Temmuz akşamı ortadan kaybolan Demans hastası

Aydın’ın Didim İlçesinde 14 Temmuz akşamı ortadan kaybolan Demans hastası Fahri Kıroğlu’nun (78) cansız bedeni 7 gün sonra Bafa Gölü kenarında bulundu.

Bafa Gölü kenarında cansız bedeni bulundu

Feyzipaşa Mahallesinde ikamet eden Demans hastası Fahri Kıroğlu, 14 Temmuz saat 19.00 sıralarında ortadan kayboldu. Yakınları çevrede arama yaptı ancak izine rastlayamadı. Polise giderek kayıp başvurusunda bulunuldu. Her yerde aranan yaşlı adamdan bir türlü haber alınamadı.

GÖL KENARINDA CESET BULUNDU

Dün akşam saatlerinde Bafa Gölü kenarında hareketsiz yatan bir erkek gören vatandaşlar jandarmaya ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekiplerinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlendi. Ölen kişinin yakınları ile birlikte yapılan incelemede 14 Temmuz’da kaybolan Fahri Kıroğlu olduğu öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights