Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İncirliova’da veda mektubu bırakıp hayatına son verdi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen olayda, evli ve 2 çocuk

Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen olayda, evli ve 2 çocuk babası Hasan Özer yaşamını yitirdi. Geride bıraktığı mektup ise yürek burktu.

İncirliova’da veda mektubu bırakıp hayatına son verdi
İncirliova’da veda mektubu bırakıp hayatına son verdi

 

Olay, saat 18.00 sıralarında Gerenkova Mahallesi yakınlarında bulunan bir seraya ait bahçe evinde meydana geldi. Serada işçi olarak çalıştığı öğrenilen Hasan Özer’den bir süre haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, bahçe evinde Hasan Özer’i hayatını kaybetmiş halde buldu.

Yapılan incelemede, Özer’in yaşamına son vermeden önce eşi ve çocukları için üç sayfalık bir mektup kaleme aldığı öğrenildi. Mektubunda, “Yolun sonu geldi. Hakkınızı helal edin.” ifadelerine yer verdiği belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Hasan Özer’in cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklamı Geç
Verified by MonsterInsights