Aydın’ın Efeler İlçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda çapası yapılmış ve sulanmış halde Hint keneviri ekili tarla bulundu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı kenevir ekimi yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik başarılı bir operasyona imza attı.
Jandarma ekipleri dün akşam saatlerinde H.Ç. (67) ve M.Ç. (22) isimli şüphelilerin ikametlerinde arama gerçekleştirildi. Aramalarda, çapası yapılmış ve sulanmış halde 10 kök kenevir bitkisi, kurumaya bırakılmış 1 kök kenevir bitkisi, 10 gram kubar esrar ile 50 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu madde ve kenevir bitkilerine el konulurken, şüpheliler hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alındığı öğreniildi.



