Aydın’da 2 kişi arasında meydana gelen tartışma kavgaya dönüşünce taraflardan biri yanında bulunan bıçakla kavga ettiği kişiyi 3 yerinden bıçakladı.
Olay, Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi 51. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre yolda karşılaşan Cumali Ö. (29) ve Akın S. (39) henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Cumali Ö. Yanında bulunan bıçağı Akın S.’ye rastgele saplamaya başladı.

Aldığı bıçak darbesi ile kanlar içerisinde yere yığılan Akın S.’yi görenler 112 acil servis ekiplerini ve polisi arayarak yardım istediler. Bıçakla yaralayan Cumali Ö. İse olay yerinden kaçtı. Ancak kaçan zanlıyı polis ekipleri olay yerine yakın bir bölgede kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Karnından, baldırından ve bacağından yaralanan Akın S. ise tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı ifade edilirken, emniyet tarafından olayla ilgili soruşturma devam ediyor.