TAHAB Genel Başkanı Sarıoğlu; Büyük sürprizlere hazır olun
Türkiye Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu Başkanı (TAHAP) Mustafa Sarıoğlu yaptığı yazılı açıklamasında, “Ülkemizde 2005 te ilk kez yakın gelecekte en büyük tehlike, Çevre ve gıdaya dayalı ekonomik terördür diyen bizdik. 14 yıl sonra yola çıktığımızda da alenen gıda terörü raf terörü diyen ilk ve tek kişi biziz. Defalarca yayınlarda ve paylaşım olarak gıda terörü ve raf terörü silahlı terörden farkı yoktur şunlar yapılmalı diyende bizdik. Zincir mağaza denetimlerinin yapılacağını ilk açıklayan, yine yayın ve paylaşımlarımız da bunların pandemi döneminde zumla yapılan ihalelerinde yem rasyonu ve reçete gibi arı ürünü taleplerini açıklayanda bizdik. İlk kez ülkemizde on dört yıl öncesinde de tavsiye edilen fiyat açıklaması alımla 45 ila 50 TL aralığından balı 110 TL’ye çıkaranda bizdik.
Yine yola çıktığımızda narenciye taban fiyatı ve alımı ile bal fiyatlarını buraya getiren bizdik. Bu süreç içerisinde mücadeleye dayanamayan, hedefe inanmayanların, denetimlerin olacağını inanmayan, başta Cumhurbaşkanımızı, bakanlarımızı ve hükumete inanmayanların ağzını açmaya artistlik yapmaya hakkı yoktur. Bu çalışmaların mimarı sorunları sahada tespit edip onursal başkanımız ve diğer vekillerimizle bakanımıza hatta cumhurbaşkanımıza götüren bizleriz. Daha muazzam çalışmalar Allah’ın izniyle çok yakında meyvesini verecek. Net ve açık bir ifade ile TAHAP mensubu olmayanların bu çalışmalara emeklere bırakın sahiplenmeyi sevinmeye bile hakki yoktur. Yeter söz üreten yüreklerin diyoruz. Yakında çok daha büyük sürprizlere hazır olun. Biz başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve vekillerimize teşekkür ediyoruz. Sonuna kadar yanlarındayız” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.