Aydınlılar 500 metre uzunluğunda Türk Bayrağı ile yürüdü
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Aydın’da gün boyu devam etti. Akşam 18.00’da başlayan Cumhuriyet Yürüyüşünü Aydın Büyükşehir Belediyesi organize etti.
Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan protokol ve binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe katıldı. Cumhuriyet yürüyüşüne Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP önceki dönem Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Ali Çankır, ilçe belediye başkanları ve genci yaşlısı binlerce Aydınlı katıldı.
500 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşüne binlerce Aydınlı da balkonlarından ve araçlarından eşlik etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi önünden başlayan, Zafer Meydanı, Gazi Bulvarı, Hükumet Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı ile devam eden yürüyüş Atatürk Kent Meydanı’nda son buldu. Cumhuriyet Yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.