Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Teröristler taksiciyi şehit edip, bagaja koymuş

Ankara‘nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) silahlı

Ankara‘nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) silahlı saldırı düzenleyen 2 teröristin olayda kullandığı taksinin şoförü Murat Arslan’ı öldürüp, aracın bagajına koyduğu tespit edildi.

TUSAŞ'a terör saldırısı; 4 şehit, 14 yaralı

TUSAŞ’a düzenlenen silahla saldırıda kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1’i kadın 2 teröristin, saldırıda 06 JMT 07 plakalı taksiyi kullanıp, Kahramankazan ilçesindeki duraktan taksiye bindiği ve saldırı öncesi şoför Murat Arslan’ı şehit edip, naaşını bagaja koydukları belirlendi. Teröristler, taksiyle daha sonra TUSAŞ’a gidip, giriş kapısında araçtan uzun namlulu silahlarla inerek saldırıyı gerçekleştirdi.

‘OĞLUMU SIRTINDAN VURMUŞLAR’

Şehit taksi şoförü Murat Arslan’ın babası Mahmut Arslan, “Duraktan binmişler arabaya. TUSAŞ’a gidince katliam yapmışlar. Oğlumu aracın bagajına koymuşlar, sırtından vurmuşlar. Ben hala oğlumu göremedim” dedi.

Murat Arslan’ın arkadaşı Rasim Can Oraz da TUSAŞ’a yapılan saldırı nedeniyle üzgün ve sinirli olduklarını belirterek, “Biz Murat ağabeyin evinde 2 yıl kiracı olarak oturduk. İyi insanlardı, iyi esnaflardı. Kimseye bir zararları yoktu. Üzgünüz” ifadelerini kullandı.

‘ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHİT BABASINI TELEFONLA ARADI’

Şehit taksi şoförü Murat Arslan’ın babası Mahmut Arslan, “Arslan taksi kendimizin, baba oğul çalışıyoruz 3 arabayız durakta. Olay cereyan ettiğinde ben müşterideydim, çocuklarımdan ikisi duraktaydı. Müşteri gibi gelmiş o hain, ne olduğunu bilmiyoruz. Biliyorsunuz zaten bir şey anlatmaya gerek yok” dedi.

Arslan’ı telefonla arayan Özgür Özel ise “Başınız sağ olsun, kahrolduk çok üzüldük. Ben şimdi Ankara’ya dönüyorum, yarın orada olacağım. Allah nasip ederse cenazede yanınızda olacağım” ifadelerini kullandı.

Özel’in, baba Arslan’a bir ihtiyacının olup olmadığını sorması üzerine Arslan, “Allah razı olsun başkanım, burada ilgileniyorlar. Öyle bir şey olursa zaten yardım isterim” dedi ve Özel’e teşekkür etti.

 

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights