Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
İncirliova Geleneksel Yörük Toyu

Vali Canbolat, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı

   Aydın Valisi Yakup Canbolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü

 

 Aydın Valisi Yakup Canbolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Vali Canbolat mesajında, basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “Toplumun doğru, tarafsız ve zamanında bilgilendirilmesi gibi son derece önemli bir kamu görevini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren basın mensuplarımız, halkımızın güvenilir bilgiye erişiminde ve toplumsal bilincin güçlenmesinde hayati bir rol üstlenmektedir. Basın, şeffaflığın, hesap verebilirliğin ve ifade özgürlüğünün teminatı olarak kamuoyunun sesi olma görevini başarıyla sürdürmektedir.

Zaman mefhumu gözetmeksizin, kimi zaman zorlu ve riskli şartlar altında büyük bir özveriyle görev yapan gazetecilerimiz; objektif, etik ve ilkeli yayıncılık anlayışlarıyla toplumsal değerlerimizin korunmasına ve güçlenmesine önemli katkılar sunmaktadır. Doğru habercilik ilkesi doğrultusunda gösterdikleri hassasiyet, toplumda güven duygusunun tesis edilmesine vesile olmaktadır.

Basın, yalnızca haber aktaran bir mecra değil; toplumsal sorumluluğu önceleyen, düşünce özgürlüğünü savunan ve demokratik hayatın sağlıklı işlemesine katkı sağlayan temel bir yapı taşıdır. Basın mensuplarımız, kamuoyunu bilgilendirmenin yanı sıra sorunlara dikkat çekmekte, çözüm yollarının geliştirilmesine katkı sunmakta ve toplumsal farkındalığın artmasına öncülük etmektedir.

Bu vesileyle, ilimizde ve ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yapan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Görevleri başında hayatını kaybeden basın emekçilerini rahmetle anıyor, tüm gazetecilerimize çalışmalarında kolaylıklar temenni ediyorum.”

Reklamı Geç
<Reklam
Verified by MonsterInsights