Haberleraydın.com
Aydın'ın en özgün haber sitesi

Zabıta müdürünü bıçaklayan çift tutuklandı

Zabıta müdürünü bıçaklayan çift tutuklandı

ResimLink - Resim Yükle

AYDIN’ın Didim İlçesinde iddiaya göre semt pazarında izinsiz sergi açmaya çalışan Kudret Tang ve eşi Bayram Tang, Belediye Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu’nu bıçakladı. Adliyeye sevk edilen çift tutuklandı.

Zabıta müdürünü bıçaklayan çift tutuklandı
Zabıta müdürünü bıçaklayan çift tutuklandı

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Çarşamba pazarında meydana geldi. Pazarcılık yapan Bayram Tang ve eşi Kudret Tang daha önceden seyyar olarak satış yapmalarına izin vermeyen Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu ile kavga ederek mahkemelik oldu. Çarşamba pazarında Murat Hacıfettahoğlu ve zabıtalar denetim yaparken, iddiaya göre izinsiz sergi açtıkları gerekçesiyle Tang çifti uyarıldı. Bunun üzerine çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinde Bayram Tang elindeki meyve bıçağı ile Hacıfattahoğlu’nu göğsünden bıçaladı. Olay sonrası Hacıfettahoğlu Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçan Bayram Tang polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Zabıta müdürünü bıçaklayan çift tutuklandı
Zabıta müdürünü bıçaklayan çift tutuklandı

KADININ ELİNDEN BIÇAĞI POLİS ALDI

Zabıta ekipleri eşi Kudret Tang’ı elindeki bıçağı alabilmek için uzun süre uğraştı ancak bıçağı alamadı. Olay yerine gelen polis kadının elinden bıçağı zor aldı. Gözaltına alınan karı koca emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. Bıçaklanan Zabıta Müdürü Murat Hacıfetthoğlu ise, “Önce Kudret Tang tarafından bıçaklı saldırıya uğradım. O bıçaklayamayınca arka taraftan gelen eşi Bayram Tang tarafından bıçaklandım. Sağlık durumun iyi görevimizin başındayız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM