Aydın’da jandarma ekiplerinin bir eve yaptığı operasyonda piyasa değeri 3 milyon 750 bin TL olan kaçak tütün ele geçirildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerin sigara kaçakçılığına yönelik koordineli çalışmada;
Efeler ilçesinde bandrolsüz tütün sarımı yaptığı tespit edilen S.G.’nin ev, işyeri ve deposuna sabah saatlerinde operasyon yaptı. Yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 750 bin TL olan, elektrikli sigara sarma makinası, 1 elektrikli tütün kıyma makinası, 985 bin dolu makaron, 250 bin boş makaron, 790 paket siyah kutu içinde markasız sigara, 2 bin 450 kilogram tütün, 800 kesilmiş bandrol ve 150 elektronik sigara likiti ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli ve idari süreç devam ettiği öğrenildi.